
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g kirjolohta suikaloituna
- 1½ tl sitruunapippuria
- 1 (250 g) purjo
- 1 tlk (185/115 g) herkkusieniä
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 pkt vehnätortilloja
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 300 g kirjolohta suikaloituna
- 1½ tl sitruunapippuria
- 1 (250 g) purjo
- 1 tlk (185/115 g) herkkusieniä
- 1 prk (200 g) Valio raejuustoa
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 pkt vehnätortilloja
- 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta
Paistamiseen
- Valio Oivariini® rasvaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista kalasuikaleet Oivariini rasvassa. Mausta sitruunapippurilla. Ota kalasuikaleet pois pannulta
- Paista hienonnettu purjo Oivariini rasvassa. Lisää viipaloidut herkkusienet. Paista vielä hetki. Lisää pannulle kalasuikaleet, valutettu raejuusto ja puolitetut kirsikkatomaatit. Tarkista maku.
- Jaa täyte tortilloille. Kierrä rulliksi. Lado vuokaan.
- Ripota raaste päälle. Kuorruta 225 asteessa n. 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.