Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (400 g) pakastettuja lohkoperunoita
- ½-1 dl (20 g) parmesaania
Sillisalsa
- 1 (80 g) matjessillifilee
- 1 hapahko omena iso
- n. 1 dl (50 g) purjoa hienonnettuna
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa: Huuhdo sillifilee kylmällä vedellä. Valuta tai kuivaa talouspaperilla. Leikkaa filee veitsellä aivan pieniksi kuutioiksi, samoin kuorittu omena. Halkaise ja huuhtele purjo hyvin, hienonna. Yhdistä jogurttiin muut aineet.
- Levitä lohkoperunat uunivuokaan tai -pellille leivinpaperille vieriviereen.
- Kypsennä perunoita uunissa 225 asteessa 5 min. Höylää parmesaanista sillä aikaa juustohöylällä lastuja. Ripota ne perunoille. Kypsennä vielä 15 min. Sekoita 1 - 2 kertaa kypsennyksen aikana.
- Tarjoa perunoita sillisalsan ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.