Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.35
tähteä viidestä
17 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (500 g) kukkakaali
- 800 g lohifileetä
- 1 rkl sitruunamehua
- ¾ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ kesäkurpitsa
-
1 prk (3 dl)
Valio kermaista currykastikettaValio kermainen currykastike on käyttövalmis curryn makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi kanan, kalan…
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Rouhi kukkakaali yleiskoneessa hienoiksi rouheeksi tai raasta raastimella.
- Levitä kukkakaalirouhe voideltuun uunivuokaan (20x30 cm).
- Leikkaa lohifilee nahattomaksi ja halutessasi annospaloiksi. Laita kala vuokaan kukkakaalin joukkoon. Mausta.
- Viipaloi kesäkurpitsa raastimen tasaterällä tai juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi. Lisää vuokaan.
- Kaada lopuksi päälle currykastike ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 25 min.
- Viimeistele tuoreella tillillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.