Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.48
tähteä viidestä
21 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g keitettyä pastaa esim. penne
- 150 g kylmäsavulohta
- ½ rasia (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 0 kg tuoretta tilliä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää…
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä keitetty pasta voideltuun uunivuokaan.
- Lisää pastan päälle suikaloitu kylmäsavulohi, puolitetut kirsikkatomaatit sekä hienonnettua tilliä.
- Kaada päälle ruokakerma ja ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista 200 asteisessa uunissa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.