![Loimulohi Caesar](https://www.valio.fi/cdn-cgi/image/format=auto/https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/04/38138-loimulohi-caesar-800x600.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 grahampaahtoleipäviipaletta
- 1 kerä (450 g) jäävuorisalaattia
- 700 g loimu- tai lämminsavulohta
- 6 kirsikkatomaatteja
-
2 rkl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- sitruuna- tai limelohkoja
Kastike
- 1 rkl vaaleaa siirappia
- 7 (25 g) anjovisfileitä
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 2 grahampaahtoleipäviipaletta
- 1 kerä (450 g) jäävuorisalaattia
- 700 g loimu- tai lämminsavulohta
- 6 kirsikkatomaatteja
- 2 rkl Valio Mustaleima™ raastetta
- sitruuna- tai limelohkoja
Kastike
- 1 rkl vaaleaa siirappia
- 7 (25 g) anjovisfileitä
- 1 dl Valio maitoa
- ½ pussia (à 130 g) Valio Mustaleima™ raastetta
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin maustumaan
- Leikkaa leivät pieniksi kuutioiksi. Paahda ne kuivalla pannulla tai uunin yläosassa 200 asteessa rapeiksi krutongeiksi.
- Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Paloittele lohi isohkoiksi paloiksi.
- Yhdistä salaatti ja kastike juuri ennen tarjoilua. Viimeistele salaattiannokset lohipaloilla, krutongeilla, puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja juustoraasteella.
- Tarjoa sitruuna- tai limelohkojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
12,8 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruuna-
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.