
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
2 munan torttupohja
- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Vuokaan
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- korppujauhoja
Kostutukseen
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 tl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Täyte
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneli
- 2 rkl sokeria
Koristeluun
- ½ dl suklaarouhetta
- 6-8 punaisia kirsikoita sokeriliemessä
2 munan torttupohja
- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Vuokaan
- Valio Oivariini® juoksevaa
- korppujauhoja
Kostutukseen
- 1 dl Valio Eila® maitojuomaa
- 1 tl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Täyte
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneli
- 2 rkl sokeria
Koristeluun
- ½ dl suklaarouhetta
- 6-8 punaisia kirsikoita sokeriliemessä
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää jauho-leivinjauheseos siivilän läpi. Sekoita varoen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torttu- tai kakkuvuokaan (sisäosan halkaisija n. 25 cm).
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 13 -15 min tai kunnes kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
- Mausta maito sokereilla. Kostuta sillä torttupohja varsinkin reunoilta.
- Vaahdota kerma. Lisää rahka ja makeuta sokerilla.
- Lusikoi seos torttupohjan päälle.
- Koristele (laktoosittomalla) suklaarouheella ja kirsikoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
26,3 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,9 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- korppujauhoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.