Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Luumurahka

Luumurahka on helppoakin helpompi jälkiruoka. Luumun makua täydentää tässä ohjeessa vaniljan pehmeys.

Luumurahka
Luumurahka

Ainesosat

4
annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl Valio Keittiön vispikermaa
  • 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja
  • 150 g (1,5 dl) luumumarmeladia
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset.
  2. Anna maustua hetken jääkaapissa ennen tarjoilua.

Vinkki

Koristele annokset muutamalla kokonaisella karpalolla tai puolukalla.

Leivo pieniä koristepipareita valmiista taikinasta. Viimeistele piparit nonparelleilla ennen paistoa. Paina nonparellit kevyesti sormella piparin pintaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 21,4 g
Rasva 15,5 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1