
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pehmeä keräsalaatti
- 100 g rucolaa tai pinaattia
- 400 g keitettyjä varhaisperunoita
- 200 g pekonia tai makkaraa
- 1 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna
- mustapippuria myllystä
- 3-4 (300 g) tomaattia
-
½ pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl varrellisia kapriksia
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl hunaja-omenaviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna
- 1 pehmeä keräsalaatti
- 100 g rucolaa tai pinaattia
- 400 g keitettyjä varhaisperunoita
- 200 g pekonia tai makkaraa
- 1 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna
- mustapippuria myllystä
- 3-4 (300 g) tomaattia
- ½ pkt (à 170 g) Valio AURA® juustoa
- 1 dl varrellisia kapriksia
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl hunaja-omenaviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Tee ensin kastike. Hienonna valkosipuli. Yhdistä kaikki ainekset. Jätä maustumaan.
- Huuhtele ja kuivaa salaatti sekä rucola. Asettele keräsalaatin lehdet laakean tarjoiluvadin reunoille.
- Lisää pannulle paloiteltu pekoni ja perunat. Paista, kunnes perunoiden pinta on kauniin ruskea. Mausta yrteillä ja mustapippurilla.
- Lisää huolettomasti kuutioidut tomaatit ja rucola pannulle. Kääntele nopeasti.
- Kaada paistos tarjoiluvadille.
- Valuta päälle kastike. Murustele salaatin keskelle keoksi AURA juusto. Viimeistele kapriksilla.
- Tarjoile rapeakuorisen maalaispatongin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.