Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g suklaakeksejä
- 1 dl suolapähkinöitä
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 2½ dl fariinisokeria
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 2 kananmunaa
- 1 dl (110 g) maapähkinävoita
Päälle
- 200 g maitosuklaata
-
1 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl suolapähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa keksit ja suolapähkinät. Sulata voi. Sekoita muruseokseen.
- Pingota leivinpaperi irtopohjaisen leipävuoan (n. 10 x 25 cm) tai pyöreän n. Ø 23 cm rengasvuoan pohjan ja reunojen väliin.
- Painele muruseos vuoan pohjalle. Paista uunissa 175 asteessa 10 min.
- Mittaa kattilaan Koskenlaskija ja fariinisokeri. Keitä muutama min, kunnes seos sakenee. Kaada kinuski paistetun pohjan päälle, säästä 1/2 dl kakun pinnalle.
- Vatkaa kulhossa tuorejuusto ja munat kuohkeaksi. Sekoita kevyesti joukkoon maapähkinävoi siten, että massa jää raidalliseksi. Kaada seos kinuskin päälle.
- Jatka paistamista vielä 30 min. Anna kakun jäähtyä ja tekeytyä mieluiten yön yli jääkaapissa.
- Levitä loppu kinuski jäähtyneen kakun päälle. Kiehauta kerma kattilassa. Nosta levyltä, paloittele suklaa kerman joukkoon. Sekoittele, kunnes suklaa on tasaisesti sulanut. Kaada maitosuklaakuorrutus kakun päälle. Koristele rouhituilla suolapähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
376 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
28,9 g
Rasva
24,8 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.