Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Maapähkinä-pos­suwokki

Pähkinäistä satay-kastiketta tarjotaan usein vartaiden kanssa, mutta se sopii erinomaisesti myös wokkiruokiin.

Maapähkinä-possuwokki
Maapähkinä-possuwokki

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (550 g) porsaan sisäfilee
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 2½ dl maapähkinäkastiketta (Satay-kastike)
  • 4 dl
    Valio ananastäysmehu on aamuhetkien virkistäjä, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
    Valio ananastäysmehu 1 l
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl Kippari® savujuusto UHT laktoositon
  • 1 pussi (500 g) wokkivihanneksia
  • 2 levyä (175 g) (7 dl) munanuudeleita
  • ½ dl tuoretta korianteria tai persiljaa
  • 1 (550 g) porsaan sisäfilee
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • ½ tl suolaa
  • 2½ dl maapähkinäkastiketta (Satay-kastike)
  • 4 dl Valio ananastäysmehua
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kippari®
  • 1 pussi (500 g) wokkivihanneksia
  • 2 levyä (175 g) (7 dl) munanuudeleita
  • ½ dl tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohje

  1. Ota filee huoneenlämpöön n. 1 h ennen valmistusta.
  2. Leikkaa se ohuiksi, n. 3 mm:n viipaleiksi. Ruskista liha 1 - 2 erässä kuumassa paistokasarissa rasvassa. Mausta suolalla.
  3. Lisää maapähkinäkastike, ananastäysmehu ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Lisää wokkivihannekset ja murennetut nuudelit. Keitä 5 - 8 min.
  5. Lisää viimeisenä tuore, hienonnettu yrtti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 10,4 g
Hiilihydraatti 10,5 g
Rasva 9,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1