Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.88
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g kierrepastaa, esim. fusilli
- 1 pkt (170 g) pekonia
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 5 palaa (n. 50 g) pakastepinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
- Valuta pasta. Kaada joukkoon Koskenlaskija ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
- Murenna pekonit pastan joukkoon.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
287 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
26,3 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.