
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg keitettyjä perunoita
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
Pinnalle
- tuoretta persiljaa
- 1 kg keitettyjä perunoita
- 50 g Valio voita
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
Pinnalle
- tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita keitetyt perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Litistä perunat esim. lusikalla.
- Kuutioi voi perunoiden päälle ja mausta valkosipulilla sekä suolalla.
- Paista uunin yläosassa 200 asteessa grillivastuksia käyttäen n. 10 min. Viimeistele kuumat perunat tuoreella persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
14,6 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.