Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 esikeitettyjä maissintähkiä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 tl cajunmaustetta
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- ½ tl suolaa
Lisäksi
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® meksiko tuorejuustoaValio Viola® Meksiko tuorejuusto yhdistää meksikolaisen keittiön makumaailman tuorejuuston pehmeyteen. Siinä maistuvat lime, jalapenot, tomaatti,…
- 1 lime
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa maissit pituussunnassa tähkistään. Asettele grillin- ja uuninkestävään vuokaan.
- Sulata voi ja lisää mausteet. Valele maissit voisulalla.
- Grillaa tai paahda uunissa 225 asteessa n. 15 min.
- Notkista tuorejuustoa sekoittamalla. Purista limestä mehu tuorejuuston joukkoon.
- Viimeistele kuumat maissit hienonnetulla persiljalla ja tarjoile tuorejuustodipin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
13,4 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.