
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
pientä annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 l vettä
- 2 dl (80 g) sarvimakaronia
Munamaito
- 2 kananmunaa
-
5 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Voit kokeilla myös:-
5 dl Valio täysmaitoa
-
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 1 l vettä
- 2 dl (80 g) sarvimakaronia
Munamaito
- 2 kananmunaa
- 5 dl Valio Eila® maitojuomaa 3%
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Huuhdo siivilässä, valuta.
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito, suola ja sokeri.
- Voitele uunivuoka. Kaada siihen makaronit. Lisää munamaito.
- Kypsennä makaronilaatikko uunin ala- / keskiosassa 150 asteessa 1 t 20 min.
- Tarjoa makaronilaatikko perinteiseen tapaan palapaistin tai lihapullakastikkeen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
39 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.