Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Makea hedelmäbruschetta

Perinteinen bruschetta on monille tuttu alkupala, mutta se muuntuu helposti myös makeaksi jälkiruoaksi.

Makea hedelmäbruschetta
Makea hedelmäbruschetta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® appelsiini tuorejuustoa
    Valio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
    Valio Viola® e200 g appelsiini tuorejuusto laktoositon
  • 2 tl raastettua sitruunankuorta
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 4 pullaviipaletta

Hedelmäsiirappi

  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½ dl pekaanipähkinöitä
  • 200 g (4 dl) hedelmiä paloiteltuna
  • ½ dl vaahterasiirappia

Ohje

  1. Vaahdota kuohukerma ja lisää notkistettu tuorejuusto. Mausta sitruunankuorella, mehulla ja sokerilla.
  2. Sivele pullaviipaleet kevyesti Oivariini rasvalla ja paahda 200 asteisessa uunissa 2-3 minuuttia.
  3. Kuumenna voi kattilassa ja lisää pähkinät. Pyörittele hetki. Lisää viipaloidut tai kuutioidut hedelmät ja lopuksi vaahterasiirappi.
  4. Levitä sitrusvaahtoa pullaviipaleille ja asettele päälle lämmintä hedelmäsiirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 244 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 22,3 g
Rasva 15,9 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search