Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
20 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
piirakkapohja
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
1 rkl
kylmää vettäVoit kokeilla myös:
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Nypi jääkaappikylmä voi, sokeri, vehnäjauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi (tai muna). Painele taikina tasaiseksi.
- Kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa 30 min ennen leipomista.
- Kauli tai painele taikina ø 28 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 453 kcalProteiini 5,4 gHiilihydraatti 56,5 gRasva 22,4 gTyydyttynyt rasva 12,9 gRavintokuitu 1,6 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.