Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Makeat rakuunaporkkanat

Makeat rakuunaporkkanat ovat mukavan kevyt ja nopeasti valmistuva maukas lisuke liha- ja kalaruoille.

Makeat rakuunaporkkanat
Makeat rakuunaporkkanat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g porkkanoita
  • vettä
  • 30 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ dl tuoretta rakuunaa
  • 400 g porkkanoita
  • vettä
  • 30 g Valio voita
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ dl tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Leikkaa kuoritut porkkanat reilun kokoisiksi suikaleiksi
  2. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Kaada vesi pois. Lisää kattilaan voi, fariinisokeri ja rakuuna. Kääntele seosta hetki kuumalla levyllä.
  3. Tarjoa kala- ja liharuokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 7,9 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1