Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g keitettyjä (varhais)perunoita
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 4 (n. 400 g) grillibalkanmakkaraa
- 3-4 (150 g) kesäsipulia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Tarjoiluun
- 4-5 kesäsipulin vartta
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa reilut palat alumiinifoliosta. Laita niiden päälle palat leivinpaperia.
- Leikkaa perunat viipaleiksi. Ripota niille hieman suolaa ja jauha päälle mustapippuria. Viipaloi makkarat. Hienonna sipulit.
- Kokoa ainekset kerroksittain nyytteihin. Kohota nyyttien reunoja ylös, mutta jätä ne kuitenkin hieman auki. Kaada nyytteihin ruokakerma.
- Kuumenna uunissa 250 asteessa n. 25 min tai grillissä kunnes kuumenevat. Ripota pinnalle hienonnettua sipulin vartta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.