Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
varrasta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rasia (200 g) tuoreita herkkusieniä
-
½ pkt
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuusto à 250gValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1-2 eriväristä paprikaa
- 1 pkt (400 g) bratwurstia
- 1 pkt (400 g) grillimakkaroita
Lisäksi
- 0 kg grillivarrastikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Laita puiset grillivarrastikut kylmään veteen likoamaan n. tunniksi.
- Huuhtele herkkusienet juoksevan veden alla.
- Irrota sienien jalat lakeista.
- Leikkaa juusto kuutioiksi. Täytä niillä sienten lakit.
- Leikkaa paprikat paloiksi. Paloittele makkarat.
- Pujota ainekset vartaisiin. Laita herkkusienet täytetty puoli ylöspäin, näin juusto ei valu grillissä. Vaihtoehtoisesti laita herkkusienten juustotäyte tiukasti kiinni viereiseen palaan.
- Kypsennä vartaat uunin keskitasolla 200 asteessa n. 15 min tai grillaa vartaita, kunnes juusto on sulanut ja makkarat ovat kuumia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- grillivarrastikkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.