Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7-10 (1,3 kg) jauhoista perunaa, esim. van Gogh
- 2 pussia (à 300 g) pakastekasviksia
- ½ tl suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat ja paloittele neljään osaan. Laita ne kattilaan kasvisten kanssa. Lisää n. 1/2 tl suolaa ja vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Anna kiehua täysin kypsiksi kannen alla.
- Valuta keitinvesi pois. Soseuta kuumana sähkövatkainta tai perunasurvinta käyttäen.
- Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suola. Vatkaa muusi kuohkeaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
13,4 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.