Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
24 h
Yhteensä
24 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annospalaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (300 g)
Valio Alppi Kreivi® juustoaPitkään kypsytetty Valio Alppi Kreivi® on tuhti ja moniulotteinen vuoristojuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään…
Rommirypäleet
- ¾ dl sokeria
- 1½ dl vettä
- ¾ dl tummaa rommia
- 1 vaniljatanko
- 300 g tummia viinirypäleitä
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi, sokeri ja halkaistu vaniljatanko (raavi siemenet veitsen hamaralla ja lisää seokseen). Kaada sokerivesi kannelliseen, puhtaaseen purkkiin. Sekoita joukkoon rommi. Halutessasi voit myös kiehauttaa rommin, jolloin alkoholi haihtuu ja maku hiukan pehmenee.
- Pese rypäleet, halkaise. Upota rommiliemeen. Anna maustua väh. vuorokausi.
- Tarjoa rypäleitä juuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.