Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (350 g)
Valio Juhla® cheddar juustoaValio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun: pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen…
Kanelicurd
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl fariinisokeria
- 2 tl kanelia
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Ota juusto huoneenlämpöön temperoitumaan n. 1 h ennen tarjoilua.
- Keitä kermaa ja fariinisokeria pienessä kattilassa muutama min, kunnes seos sakeutuu. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
- Sekoita joukkoon sauvasekoittimella kaneli ja pehmeä voi. Säilytä jääkaapissa.
- Tarjoa kanelicurd Valio Juhla® Cheddar juuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
399 kcal
Proteiini
18,5 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
33,5 g
Tyydyttynyt rasva
19,9 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.