Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Juhla® cheddar juustoaValio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun: pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen…
- 40 g (2,66 rkl) tahinia eli seesamitahnaa
- 12 viipaletta patonkia (ohutta)
- 0 kg seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Ota juusto temperoitumaan huoneenlämpöön n. ½ h ennen tarjoilua.
- Levitä patonkiviipaleiden päälle tahinia.
- Ota juustosta lastuja juustohöylällä ja asettele useampi lastu patonkiviipaleiden päälle.
- Jos haluat viimeistellä tarjottavan seesaminsiemenillä, sipaise päälle hiukan (oliivi)öljyä, jotta siemenet tarttuvat juustoon kiinni.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
335 kcal
Proteiini
14,1 g
Hiilihydraatti
37,9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.