
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 100 g Valio Juhla® cheddar juustoa
- 40 g (2,66 rkl) tahinia eli seesamitahnaa
- 12 viipaletta patonkia (ohutta)
- seesaminsiemeniä
- 100 g Valio Juhla® cheddar juustoa
- 40 g (2,66 rkl) tahinia eli seesamitahnaa
- 12 viipaletta patonkia (ohutta)
- seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Ota juusto temperoitumaan huoneenlämpöön n. ½ h ennen tarjoilua.
- Levitä patonkiviipaleiden päälle tahinia.
- Ota juustosta lastuja juustohöylällä ja asettele useampi lastu patonkiviipaleiden päälle.
- Jos haluat viimeistellä tarjottavan seesaminsiemenillä, sipaise päälle hiukan (oliivi)öljyä, jotta siemenet tarttuvat juustoon kiinni.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
335 kcal
Proteiini
14,1 g
Hiilihydraatti
37,9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.