Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa

Makeus tasapainottaa tunnetusti juuston suolaisuutta. Kokeile perinteisen hillon tilalla mantelimassaa. Leikkaa se pieniksi paloiksi tai nosta halkaistuna juustotarjottimelle, jolloin siitä on helppo leikata annospaloja. Mantelimassan vastapariksi sopii vahva ja aromikas Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda.

Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa
Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
makupari
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa
  • mantelimassaa

Ohje

  1. Nosta juusto temperoitumaan huoneenlämpöön n. 1 h ennen tarjoilua.
  2. Leikkaa mantelimassa pieniksi paloiksi tai nosta halkaistuna juustotarjottimelle, jolloin siitä on helppo leikata annospaloja.
  3. Tarjoa juustotarjotin juhlapöydässä, väliruokana tai jälkiruokana. Sopii myös illanistujaisten herkkuhetkeen.

Vinkki

Kokeile jouluaikaan myös glögin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1