Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl (165 g) tricolor-simpukkaminipastaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
- 1 tlk (425/250 g) mangoa
- 1 iso vihreä paprika
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- 1 ruukku jääsalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta lävikössä. Kaada pasta kulhoon. Lisää joukkoon juustokerma.
- Kypsennä broilerisuikaleet pannulla. Jäähdytä.
- Valuta mango, kuutioi se sekä paprika. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa.
- Aseta tarjoiluvadille salaatinlehtiä ja kaada salaatti niiden päälle juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
14,3 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.