Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuoreita mansikoita
- 1 dl kuohuviiniä
-
1 rasia (200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl vaniljasokeria
Pinnalle
- 50 g valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Aloita valkosuklaan paahtamisesta. Paloittele suklaa uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda uunissa 175 asteessa n. 5 min. Vahdi uunia, suklaa saa olla paahtunutta väriltään, mutta ei palanutta. Nosta jäähtymään.
- Pilko mansikat jälkiruokamaljoihin. Kaada päälle kuohuviiniä.
- Notkista mascarpone ja sekoita joukkoon kerma ja vaniljasokeri. Ei tarvitse vaahdottaa.
- Lusikoi mascarponea mansikoiden päälle.
- Rouhi paahtunut suklaa jälkiruokien pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.