Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl spelttihiutaleita
- ½ dl mantelirouhetta
- 100 g mansikoita
-
4 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 rkl ruokokidesokeria
Pinnalle
- 0 kg mansikoita
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio mansikka-banaanikeittoaSokeroimaton Valio mansikka-banaanikeitto + kuitu on raikas, vähäkalorinen vaihtoehto välipalaksi. Runsaskuituisen keiton valmistukseen käytetään kokonaisia…
Jaa resepti
Ohje
- Paahda spelttihiutaleet ja mantelirouhe paistinpannulla nopeasti ilman rasvaa. Anna jäähtyä.
- Pilko mansikat ja jaa ne neljään laakeaan annoskulhoon tai syvälle lautaselle. Ripottele jäähtynyt speltti-manteliseos päälle.
- Sekoita jogurtin joukkoon sokeri ja jaa annoksille. Koristele mansikoilla ja tarjoile Valio mansikka-banaanikeiton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
11,8 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mansikoita
- Valio mansikka-banaanikeittoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.