
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 250 g mansikoita
- 3-4 rkl sokeria
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- vaniljasokeria ripaus tl
- mansikoita
- 250 g mansikoita
- 3-4 rkl sokeria
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
Koristeluun
- 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- vaniljasokeria ripaus tl
- mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Soseuta mansikat. Lisää sokeri ja crème fraîche. Anna jäätyä pakastimessa.
- Ota sorbetti jääkaappiin 20 - 30 min ennen tarjoilua. Tee sorbetista jäätelökauhalla palloja tai lusikalla lastuja.
- Koristele annokset mansikkapaloilla ja vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla tai vaniljakastikkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
186 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vaniljasokeria
- mansikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.