
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg pakastekalaa tai esim. nieriää
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Liemi
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
Pinnalle
- 1 dl mantelilastuja
- 1 kg pakastekalaa tai esim. nieriää
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Liemi
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
Pinnalle
- 1 dl mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Laita kala voideltuun uunivuokaan. Voit leikata halutessasi annospaloiksi. Mausta.
- Yhdistä liemen aineet keskenään ja kaada vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa mantelilastut vuokaan kalan pinnalle. Nosta uunista kun lastut ovat saaneet kauniin värin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
14,9 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.