Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mantelikermacroissantit

Mielessä mantelicroissant tai laskiaiscroissant? Tällä helpolla ja nopealla reseptillä valmistat herkulliset croissantit laskiaispullatäytteillä: hillolla tai mantelimassalla ja kermavaahdolla.

Mantelikermacroissantit
Mantelikermacroissantit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 raakapakastecroissanttia
  • 1 kananmuna
  • ½ dl mantelilastuja
  • 1 rkl tomusokeria

Täytteeksi

TAI

  • 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä

Ohje

  1. Sulata ja paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele pinta ennen paistamista munalla ja ripottele päälle mantelilastuja.
  2. Vatkaa puolet kermasta ja mantelimassa sähkövatkaimella hyvin tasaiseksi. Lisää loppu kerma ja vaahdota.
  3. Anna croissanttien jäähtyä hyvin, halkaise ja täytä valitsemallasi täytteillä. Viimeistele tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 339 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 25,7 g
Rasva 23,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search