Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 raakapakastecroissanttia
- 1 kananmuna
- ½ dl mantelilastuja
- 1 rkl tomusokeria
Täytteeksi
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 150 g mantelimassaa
- 120 g mansikka- tai vadelmahilloa
TAI
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele pinta ennen paistamista munalla ja ripottele päälle mantelilastuja.
- Vatkaa puolet kermasta ja mantelimassa sähkövatkaimella hyvin tasaiseksi. Lisää loppu kerma ja vaahdota.
- Anna croissanttien jäähtyä hyvin, halkaise ja täytä valitsemallasi täytteillä. Viimeistele tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
339 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
25,7 g
Rasva
23,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.