Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl sokeria
- 1 dl kuorittuja manteleita
-
4 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 5-7 dl (300 g) vadelmia
- 1½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2-3 rkl vadelmalikööriä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna mantelit rouheeksi. Mittaa sokeri puhtaalle ja kuivalle paistinpannulle. Ruskista hitaasti kunnes sokeri on vaaleanruskeaa. Sekoita rouhitut mantelit sokerin joukkoon. Kaada seos leivinpaperille, anna jäähtyä
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Rouhi nugaa veitsellä karkeaksi jäähtyneenä.
- Sulata marjat ja soseuta ne. Lisää marjasoseeseen sokeri ja vaniljasokeri. Lisää kermavaahtoon nugaarouhe ja marjasose. Kaada seos jäädyke- tai kakkuvuokaan. Pakasta yön yli.
- Ota jääkaappiin n. 30 min ennen tarjoilua. Koristele marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
286 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
24 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.