Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl kuorittuja manteleita
- 2 rkl sokeria
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl kylmää, vahvaa kahvia
- 20 marenkia
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa mantelit karkeaksi rouheeksi. Sulata sokeri pannulla koko ajan sekoittaen. Lisää mantelit nopeasti sekoittaen ja nosta pannu pois liedeltä. Kaada manteli-sokeriseos tasaiseksi kerrokseksi voidellun leivinpaperin päälle.
- Vaahdota kerma ja mausta kylmällä kahvilla. Murskaa marengit hieman pienemmiksi ja sekoita kermavaahtoon. Jaa annosmaljoihin ja ripottele pintaan mantelinougat.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
364 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
20,2 g
Rasva
28,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,3 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.