Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (8 ) vehnätortilloja
Täyte
- 1-2 dl tomaattipyreetä
- 1-2 rkl pizzamaustetta
- 2-3 valkosipulin kynttä
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 4 tomaattia
- ½ tl mustapippurirouhetta
Pinnalle
- 1 ruukku basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Levitä tortillat kahdelle uunipannulle leivinpaperin päälle. Levitä tortilloille tomaattisose, pizzamauste, hienonnetut valkosipulin kynnet ja puolet juustoraasteesta. Leikkaa tomaatit aivan ohuiksi viipaleiksi ja puolita ne. Jaa tortilloille. Ripota pinnalle mustapippuria sekä loppu juustoraaste. Paista 225 asteessa n. 5 min. Viimeistele pizzellat basilikan lehdillä ja tarjoa heti
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.