Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
2
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 porkkanaa
- 1 pieni kukkakaali
- 2 pientä punasipulia
- 1 nippu retiisejä
Marinadi
- 1 dl sitruunamehua
- 1 dl oliiviöljyä
- 3 valkosipulin kynttä
- 2 tl paprikajauhetta
- 2 rkl rakuunaa
- 1 tl suolaa
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Yrttikastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl sitruunamehua
- ¼ tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ dl tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele porkkanat. Huuhdo ja paloittele kukkakaali.
- Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja leikkaa retiisit lohkoiksi.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään. Sekoita kasvikset marinadiin, peitä ja laita maustumaan jääkaappiin, mieluiten yön yli.
- Sekoita yrttikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa marinoitujen, valutettujen kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.