Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.69
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 170 g kaurakeksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 3 liivatelehteä
-
2 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 2 rkl tomusokeria
- ½ sitruuna mehu ja raastettu kuori
-
1 prk (200 g)
Valio marjakreemiäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Maitosuklaaganache
- 100 g maitosuklaata
-
0 kg
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
- 0 kg tuoreita marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit ja sulata voi. Yhdistä keksimurut voisulaan.
- Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjan ja reunan väliin. Leikkaa leivinpaperista suikaleet myös vuoan reunoille tai käytä valmista reunakalvoa.
- Painele keksiseos vuoan pohjalle ja nosta hieman reunoille. Nosta jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Ota kermasta talteen ½ dl suklaakuorrutusta varten.
- Yhdistä loput kermasta ja tuorejuustot kulhossa. Vaahdota kuohkeaksi. Mausta tomusokerilla ja sitruunan raastetulla kuorella.
- Purista puolikkaan sitruunan mehu ja kuumenna höyryäväksi. Liuota liivatteet kuumaan sitruunamehuun ja kaada ohuena nauhana täytteeseen sekoittaen.
- Lisää lopuksi kreemi nokareina täytteeseen ja sekoita huolimattomasti, jotta kreemi jää raidoiksi. Levitä täyte vuokaan keksipohjan päälle. Tasoita pinta ja siirrä hyytymään jääkaappiin (n. 4 h tai yön yli).
- Hienonna suklaa.
- Kuumenna kerma (½ dl) höyryäväksi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa. Anna vähän jäähtyä.
- Levitä suklaaganache hyytyneen kakun pinnalle. Laitahetkeksi kylmään ja koristele marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
338 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
21,8 g
Rasva
25,6 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Keittiön vispikermaa
- tuoreita marjoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.