Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g mustikoita ja/tai karhunvatukoita
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
-
1 dl
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 3 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl kardemummaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Vuoraa uuni- tai kakkuvuoka (Ø 20 - 22 cm) leivinpaperilla. Laita marjat vuoan pohjalle. Voit käyttää tuoreita tai pakastemarjoja.
- Sekoita loput ainekset kulhossa tasaiseksi massaksi. Kaada marjojen päälle.
- Paista uunin keskiosassa 35 - 40 min, kunnes taikina on keskeltä juuri ja juuri hyytynyt.
- Tarjoa jälkiruokana hiukan jäähtyneenä tai kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
20,9 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.