Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Marjainen raejuustovaahto

Raejuustoa voi käyttää myös jälkiruokien valmistukseen. Yhdistä kermaan ja marjoihin. Marjaisesta raejuustovaahdosta tuo vaihtelua jälkiruokarahkaan.

Marjainen raejuustovaahto
Marjainen raejuustovaahto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 7 dl marjoja esim. herukoita ja vadelmia
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl

Ohje

  1. Soseuta marjat. Lisää soseen joukkoon muut ainekset, kerma vaahdotettuna.
  2. Annostele ja koristele halutessasi marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search