Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 munan kakkupohja
Kostutukseen
-
1½ dl
Valio Luomu™ kevytmaitoaValio Luomu™ kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti omaan…
Täyte ja koristelu
-
4 dl
Valio Luomu™ kuohukermaaValio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
- 1 rkl sokeria
- 1 dl hilloa
- 500 g mansikoita, vadelmia tai muita marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla.
- Sivele kostutetulle kakkupohjalle hilloa. Viipaloi päälle mansikoita tai lisää muita marjoja. Ripota marjoille hiukan sokeria. Lusikoi päälle kermavaahtoa. Nosta päälle kakkulevy. Kostuta. Lisää hilloa, kermavaahtoa ja marjoja.
- Kostuta kansi alapuolelta. Kuorruta kakku lopulla kermalla. Koristele marjoilla.
- Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua, samalla maut ja kosteus tasoittuvat.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.