Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
2.78
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
täytekakkuun
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 liivatelehteä
- 6 dl marjoja, esim. vadelma, mustikka tai mansikka
- n. 3 rkl sokeria
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön vispikermaa vaahdotettunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
Marjainen täyte kahteen täyteväliin
- Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
- Kuumenna marjat ja sokeri kattilassa. Käytä sokeria marjojen happamuuden mukaan. Anna kiehua hetki, kunnes marjat alkavat hiukan hajota. Halutessasi voit soseuttaa marjat sauvasekoittimella.
- Sulata liivatteet marjojen joukkoon. Anna jäähtyä hetki. Jäähtyminen nopeutuu, kun kaadat seoksen työkulhoon.
- Sekoita marjojen joukkoon rahka ja vaahdotettu kerma.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.