Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%Valio Keittiön vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten…
- 1¼ dl mannasuurimoita
- n. 4 dl (200 g) mansikoita
- n. 2 dl (100 g) mustaherukoita
- 1 dl sokeria
- ripaus suolaa
Tarjoiluun
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Voit kokeilla myös:Jaa resepti
Ohje
- Mittaa vesi ja vaniljakastike kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
- Vatkaa joukkoon mannasuurimot. Lisää marjat, sokeri ja suola. Voit käyttää hyvin myös pakastemarjoja ja lisätä ne jäisinä.
- Keitä puuro 8 - 10 min välillä sekoittaen.
- Jäähdytä puuro, esim. kylmässä vesihauteessa. Vatkaa, kunnes puuro on kuohkeaa.
- Tarjoa vaniljarahkan tai jogurtin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 105 kcalProteiini 2,7 gHiilihydraatti 16,5 gRasva 2,8 gTyydyttynyt rasva 2,1 gRavintokuitu 0,9 gSuola 0 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.