Marokkolaiset pitaleivät
Marokkolaiset pitaleivät valmistuvat nopeasti alle 15 minuutissa. Herkulliset pitaleivät ovat helppoja valmistaa ja täynnä makua. Marokkolaisittain maustettu Nyhtökaura yhdessä hummuksen ja granaattiomenan siemenien kanssa luovat täydellisen makuyhdistelmän. Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (à 215 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MarrakeshMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Marokon Marrakeshiin! Pakkauksen mukana tuleva…
- 1 rkl rypsiöljyä
- ½ kurkku
- 2 tomaattia
- 4 pitaleipää
- 1 prk (à 200 g) hummusta
- 100 g babypinaattia
- 1 ruukku lehtipersiljaa
- 100 g granaattiomenan siemeniä
- 1 dl Planti Greek Style Natural gurttia
- 0 kg puolikkaan sitruunan mehu
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Ohje
- Paista Nyhtökaura Marrakesh öljytyllä pannulla mukana tulevan kastikkeen kanssa.
- Pilko kurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi.
- Lämmitä pitaleivät leivänpaahtimessa. Leikkaa pitaleivät puoliksi ja levitä molemmille puoliskoille reilusti hummusta.
- Lisää paistettu Nyhtökaura, pinaatti, kurkku, tomaatti, lehtipersilja sekä granaattiomenan siemenet.
- Viimeistele Greek Style Natural gurtilla, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
- puolikkaan sitruunan mehu
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.