Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ rasiaa (á 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Täyte
- ½ pussia (250 g) peruna-sipulisekoitusta
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ rasiaa (á 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 1 kananmuna
- ¾ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- ½ dl tilliä
Päälle
- 0 kg kirjolohen mätiä tai siianmätiä
- 0 kg rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa ensin peruna-sipulisekoitus ja jätä huoneenlämpöön sulamaan.
- Sekoita pehmeä voi ja tuorejuusto. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita voi-tuorejuustoseokseen. Nosta taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Jaa taikina 12 osaan ja pyöritä palloiksi käsien välissä. Painele taikina muffinipellin voideltujen syvennysten pohjalle ja reunoille.
- Jaa syvennyksiin peruna-sipulisekoitus. Yhdistä täytteen muut aineet, lisää tilli hienonnettuna. Lusikoi seos syvennyksiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min.
- Nosta hieman jäähtyneet leivokset vuoistaan. Annostele jokaisen päälle mätiä ja koristele rucolan lehdellä.
- Tarjoa kahvipöydässä tai alkupalaksi salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
260 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
18,3 g
Rasva
18,5 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kirjolohen mätiä
- rucolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.