Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Maukas makkarapata

Mehevän mausteinen makkarapata on täydellistä kylmien säiden lohturuokaa. Valitse pataan makkarat omien mieltymystesi mukaan mausteisempina tai miedompina.

Maukas makkarapata
Maukas makkarapata

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg erilaisia makkaroita, tarkista tarvittaessa gluteenittomuus
  • 15 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 punaista chiliä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 8 dl vettä
  • ½ dl oreganoa
  • 3 laakerinlehteä
  • 2 punasipulia
  • 3 punaista paprikaa
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • ½-1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g jalapeno-cheddar laktoositon
  • 1 kg erilaisia makkaroita, tarkista tarvittaessa gluteenittomuus
  • 15 g Valio voita
  • 1 punaista chiliä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 8 dl vettä
  • ½ dl oreganoa
  • 3 laakerinlehteä
  • 2 punasipulia
  • 3 punaista paprikaa
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • ½-1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddar

Ohje

  1. Paloittele makkarat. Ruskista palat padassa voissa.
  2. Hienonna chili ja valkosipulit.
  3. Lisää pataan vettä, chili, valkosipuli ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen.
  4. Kuori sillä aikaa sipulit. Poista paprikoista siemenkodat. Paloittele sipuli ja paprikat reilunkokoisiksi paloiksi.
  5. Lisää pataan tomaattimurska ja kasvikset. Anna hautua liedellä kannen alla vielä n. ½ h.
  6. Viimeistele sulatejuustolla.
  7. Tarjoa padan kanssa keitettyjä perunamuusia tai hapankaalia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 2 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1