Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
nappia / maku
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaYrttivoi grillatulle kalalle tai vihanneksille
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 dl
hienonnettua persiljaa, tilliä ja ruohosipuliaVoit kokeilla myös:
- 2 dl basilikaa ja sitruunamelissaa
- 1 tl limetin- tai sitruunankuorta
- 3 rkl limetti- tai sitruunamehua
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa
Pippurivoi pihveille tai kalalle
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2-3 rkl pippurisekoitusta tai rouhittua roseepippuria
- 1 dl hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia
Tomaatti-pippurivoi lihalle tai kalalle
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- ¼ dl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
- ½ tl rosépippuria hienonnettuna
- ½ tl pippurisekoitusta
- ½-¾ tl suolaa
AURA voi lihalle, kalalle tai kasviksille
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Valkosipulivoi kalalle, kasviksille tai lihalle
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- ¼ tl chilijauhetta
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Mätivoi kalalle
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl mätitahnaa
- 1 dl hienonnettua tilliä
- 1 tl sitruunapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Pehmitä voi notkeaksi mikrossa tai huoneenlämmössä. Sekoita siihen haluamasi mausteet. Kaada pehmeä voi uunipellin kokoisen leivinpaperin keskelle.
- Ota paperin yläreunan pitkältä sivulta kiinni. Vedä paperin yläreuna voin yli itseäsi kohti (voi jää paperin sisään). Pidä alemman paperin reunasta kiinni. Aseta lasta tai iso viivoitin voita vasten päällimmäiselle paperille. Työnnä lastaa itsestäsi poispäin, jolloin voista muodostuu tasainen tanko.
- Kääri paperi rullalle. Sulje paperin päät tiukasti. Anna kovettua jääkaapissa tai pakastimessa. Leikkaa kovettuneesta tangosta maustevoinappeja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 601 kcalProteiini 2,7 gHiilihydraatti 2,5 gRasva 65,5 gTyydyttynyt rasva 37,4 gRavintokuitu 0,7 gSuola 1,4 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.