Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Megahampu­rilainen

Näyttävä hampurilaisherkku syntyy kokonaisesta leivästä yhdellä kertaa viidelle ruokailijalle. Halkaise paahdetut leivänpuoliskot, paloittele, täytä ja kokoa uudelleen tikuttamalla koko komeus pekonipurjeilla! Tämä voisi olla todellista machoruokaa ...

Megahampurilainen
Megahampurilainen

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 viipaletta amerikanpekonia
  • 2-3 tl punaista currytahnaa
  • 300 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
  • ¼ tl suolaa
  • 1 sekaleipä
  • 50 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 5-6 
    Valio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
    Valio Koskenlaskija® e200 g cheddar sulatejuustoviipale laktoositon
  • 2 tomaattia viipaleina
  • 1 (100 g) sipuli viipaleina
  • 70 g maustekurkkukuutioita valutettuna
  • 1 kypsä avokado
  • 1 tl sitruunamehua

Lisäksi

  • puisia grillivarrastikkuja
  • 5 viipaletta amerikanpekonia
  • 2-3 tl punaista currytahnaa
  • 300 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
  • ¼ tl suolaa
  • 1 sekaleipä
  • 50 g Valio voita
  • 5-6  Valio Koskenlaskija® cheddar viipaletta
  • 2 tomaattia viipaleina
  • 1 (100 g) sipuli viipaleina
  • 70 g maustekurkkukuutioita valutettuna
  • 1 kypsä avokado
  • 1 tl sitruunamehua

Lisäksi

  • puisia grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Paista pekonit pannulla. Tikuta ne purjeiksi varrastikkuihin.
  2. Jätä pekoneista irronnut rasva pannulle, lisää currytahna. Kypsennä siinä broilerinsuikaleet. Mausta suolalla.
  3. Halkaise leipä . Voitele sisäpinnat voilla. Laita leivät leivinpaperin päälle uunipellille voideltu puoli ylöspäin.
  4. Paahda leipiä 250 asteessa 2 - 3 min. Leikkaa leivät viiteen osaan, jätä palat vieri viereen leivän muotoon.
  5. Levitä pohjaosille cheddar viipaleet, tomaattisiivut, sipulirenkaat, broilerisuikaleet ja valutetut maustekurkkukuutiot.
  6. Soeuta avokadon hedelmäliha haarukalla, mausta sitruunamehulla. Levitä tahna kansipaloihin.
  7. Paahda leipää avonaisena uunissa vielä 3 min. Lisää kannet päälle.
  8. Paina pekonipurjeet lämpimien leipäpalojen läpi. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 182 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 13 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1