
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 250 g omenaraastetta
- 100 g porkkanaraastetta (hienoin raastinterä)
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- ripaus suolaa
Hedelmä-kinuskikuorrutus
-
1½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl fariinisokeria
- 6 dl hedelmiä n. 300g, esim. kiiviä ja nektariinia
Vuokaan
- korppujauhoja
-
10 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 150 g Valio voita
- 2 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 250 g omenaraastetta
- 100 g porkkanaraastetta (hienoin raastinterä)
- 1 dl Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- ripaus suolaa
Hedelmä-kinuskikuorrutus
- 1½ dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 1 dl fariinisokeria
- 6 dl hedelmiä n. 300g, esim. kiiviä ja nektariinia
Vuokaan
- korppujauhoja
- 10 g Valio voita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen välissä vatkaten.
- Lisää raasteet ja mehu. Sekoita.
- Lisää joukkoon kuivat aineet seoksena. Sekoita, älä vaivaa.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
- Paista uunin alatasolla 175 asteessa 1 h 5 min. Tarkista kypsyys. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Jos mahdollista, anna kakun tekeytyä peitettynä seuraavaan päivään.
Kuorrutus
- Mittaa ainekset kattilaan. Keitä n. 5 min, kunnes seos sakenee. Kaada jäähtyneenä, mutta vielä valuvana, hedelmillä päällystetyn kakun päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
31,1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- korppujauhoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.