Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 250 g omenaraastetta
- 100 g porkkanaraastetta (hienoin raastinterä)
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kanelia
- ripaus suolaa
Hedelmä-kinuskikuorrutus
-
1½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl fariinisokeria
- 6 dl hedelmiä n. 300g, esim. kiiviä ja nektariinia
Vuokaan
- 0 kg korppujauhoja
-
10 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen välissä vatkaten.
- Lisää raasteet ja mehu. Sekoita.
- Lisää joukkoon kuivat aineet seoksena. Sekoita, älä vaivaa.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
- Paista uunin alatasolla 175 asteessa 1 h 5 min. Tarkista kypsyys. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Jos mahdollista, anna kakun tekeytyä peitettynä seuraavaan päivään.
Kuorrutus
- Mittaa ainekset kattilaan. Keitä n. 5 min, kunnes seos sakenee. Kaada jäähtyneenä, mutta vielä valuvana, hedelmillä päällystetyn kakun päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
31,1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- korppujauhoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.