Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mehevä pastavuoka

Tämä helppo ja mehevä pastavuoka valmistuu kädenkäänteessä ja maistuu myös perheen pienimmillekin.

Mehevä pastavuoka
Mehevä pastavuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g täysjyväpastaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 punainen paprika
  • 1 tlk (400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
  • ripaus sokeria
  • 1 pussi (200 g) kinkkusuikaleita
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
    Voit kokeilla myös:
  • 1 pussi (150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  3. Poista paprikasta siemenkota, paloittele paprika kuutioiksi (1 x 1 cm). Lisää paprikakuutiot kattilaan ja sekoittele hetki.
  4. Lisää tomaattimurska (ja sokeri). Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  5. Lisää kinkkusuikaleet ja sekoita. Kaada lopuksi joukkoon maustettu ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
  6. Kaada kypsä pasta ja tomaatti-kinkkukastike voideltuun uunivuokaan. Sekoita kevyesti.
  7. Ripottele päälle juustoraaste.
  8. Paista pastavuoka uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 11,6 g
Rasva 5,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search