Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.45
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (700 g) kirjolohifilee
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
- 1 rkl sinappia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Pinnalle
- 2 rkl tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo filee kylmällä vedellä. Poista ruodot. Ripota fileen pintaan nahattomalle puolelle suola ja pippuri ja levitä sinappi. Anna maustua hetkisen.
- Nosta filee suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 20 min.
- Ota vuoka uunista. Poista fileestä nahka vetämällä se pyrstöstä lähtien.
- Kaada ruokakerma fileen päälle.
- Jatka kypsentämistä 20 min tai kunnes kypsä.
- Ripota kalan pinnalle hienonnettua tilliä. Tarjoa esim. perunoiden, porkkanoiden ja parsakaalin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.