Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annos
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruisleipänen, esim. Reissumies
-
2 rkl
Valio Viola® yrtti tuorejuustoaValio Viola® kevyt yrtti tuo vaihtelua leivälle ja maustaa lempeästi myös keitot ja kastikkeet. Levitä…
- 2-3 jääsalaatin lehteä
- 6 viipaletta kurkkua
- 3-4 paprikasuikaletta
-
2 viipaletta
Valio Oltermanni® 17% juustoviipaleitaValio Oltermanni® 17 % on kevyttä ja lempeänmakuista kermajuustoa, joka maistuu koko perheelle. Valmiista Valio…
- 1-2 kinkkuviipaletta
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Plus™ rasvatonta maitoaValio Plus™ rasvaton maito on erinomainen valinta ruokajuomaksi, koska se sisältää runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, kalsiumia…
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leipäsen molemmat puoliskot tuorejuustolla.
- Lisää päälle rapeita salaatinlehtiä.
- Viipaloi väliin kurkkua, lisää muutamia paprikasuikaleita sekä juusto- ja kinkkuviipaleita.
- Nosta päälle kansi.
- Tarjoa maidon kera. Huomioithan tarvittaessa, että Valio Plus™ maito sisältää laktoosia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Plus™ rasvatonta maitoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.