Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli
- 2 tomaattia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 dl vettä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rasia (85/65 g) savustettuja simpukoita
- 1 pussi (180 g) katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ dl tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipuli Oivariini rasvassa. Lisää pieniksi kuutioiksi leikatut tomaatit. Sekoita samalla kuumentaen. Lisää ruokakerma, vesi ja sitruunamehu. Kiehauta
- Lisää valutetut simpukat ja sulatetut, valutetut katkaravut. Mausta pippurilla. Kuumenna nopeasti kiehuvaksi. Älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty.
- Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripota annosten pinnalle hienonnettua tilliä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
73 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.